Hvem er Garber?

Jeg har altid haft en fascination og interesse for smykker og særligt i, hvordan man som menneske kan udtrykke sin personlighed i form af smykke-valg. Derfor søgte jeg, tilbage i 2016, muligheden for at starte mit eget smykke-brand med fokus på inspirerende design og kvalitet. Det lykkedes og jeg elsker særligt ”samarbejdet” med vores trofaste følgere, som er med til at gøre Garber-familien til noget helt særligt. Garbers historie er langt fra færdigskrevet og vi glæder os til, sammen med jer, at skrive endnu flere kapitler i historien.

STORYTIME

Hør Victoria Garber fortælle lidt om sig selv.

FORTÆLLING OM URENE

I 2019 lancerede jeg min første ur kollektion grundet min store kærlighed til ure. Her fortæller jeg kort om mine tanker for hvad ure betyder for mig.

HVORFOR LAVER VI SMYKKER?

Garber er skabt med en klar vision for øje; Vi vil skabe inspirerende og udfordrende smykkedesigns, som du kan udtrykke dig og din personlighed igennem.

Det vil vi gøre, samtidig med at bibeholde en tanke om, at hver en kunde er unik. Derfor lægger vi også rigtig meget vægt på vores service – det skal være en god oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Vores smykker er alle håndlavede af dygtige og yderst erfarende mennesker, som bruger tid på hvert enkelt smykke – fordi de elsker det. De smykker vi producerer, er i 925 sterling sølv, hvilket betyder, at der er 92,5 % sølv i smykket. Dertil har vi besluttet, at vores smykker og ure kun kan købes her på vores hjemmeside. Det valg har vi truffet, fordi vi selv ønsker at styre præsentationen og hele købsoplevelsen for dig. Det betyder også at omkostningerne holdes nede, så vi kan levere en høj kvalitet, men stadig til en fordelagtig pris, som i sidste ende kommer dig til gode. Du er nemlig den vi har i tankerne, hver gang vi tager beslutning om et nyt smykke skal vækkes til live.

KOMPROMILØS KVALITET

HVORDAN LAVER VI SMYKKER?

Fra det allerførste skridt i smykkeproduktionen har kvaliteten været i højsæde og kompromisløs. Derfor endte vi også med at tage kontakt til den anerkendte Juvelfatter Ruben Svart og hans erfarne team i Indre By København, som I dag producerer en stor del af vores smykker. Ruben Svart har mere end 25 års erfaring og har gennem tiderne fremstillet over 30.000 smykker for os. Det er med andre ord top kvalificerede fagfolk, som står for produktionen af Garber smykker. Derved sikrer vi, at kun det bedste kommer igennem nåleøjet og ud til dig! Vi fremstiller udelukkende i materialer af høj kvalitet, så du derved oplever en lang levetid af det smykke, du har valgt at pynte dig med.

LOOKBOOK

Garbers lookbook er et samlingssted for inspiration og stil. Bliv inspireret af, hvordan andre i Garber Familien bærer vores smykker, og find nye kombinationer af styles til at fuldende dit outfit.

Tak fordi du havde lyst til at høre historien om Garber. Jeg håber meget, at jeg snart kan byde dig velkommen i Garber-familien. Knus,

Victoria Garber