Made in Denmark
Gratis returfragt 1-2 dages levering, 365 dage om året 30 dages returret

Kundeservice

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Send besked
Ofte stillede spørgsmål

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Vi lytter til vores kunder, så Garber har åbent, når du har fri.

Åbningstider

Mandag - Torsdag 16:00 - 21:00
Fredag 16:00 - 19:00
Lør-, søn- og helligdage Lukket

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har fået en ring, men jeg kan ikke passe den. Hvad gør jeg?

Hos garber.dk er opsatte på, at vores kunder skal have den bedste oplevelse, når de handler hos os. Hos Garber tilbyder vi altid fri returfragt. Det betyder, at hvis du modtager et smykke, som ikke passer perfekt, kan du få det byttet kvit og frit til den rigtige størrelse. Du skal blot være opmærksom på, at du har 30 dages fortrydelsesret. Din returnering starter her: Gå til guide

Har I en forhandler?

Garber.dk er kun en webshop. Det muliggør, at vi kan holde priserne så lave som muligt.

Hvorfor bliver mit smykke lidt sort/grønt

For at slå noget fast så er smykket 100% ægte 925 sterling sølv, og kan ikke slides af. Sølv kan dog oxidere, og det kan ske for alle sølvsmykker. Det er helt ufarligt og kan nemt fjernes.

Disse sorte/grønne misfarvninger der er kommet på ringen skyldes højst sandsynligt en oxydering af ringen. En oxydering er en naturlig sølv-reaktion som kan forårsage sorte pletter eller rustlignende misfarvninger på smykker, og sker ved at smykket reagerer på oxygen (ilt) i luften eller andre kemikalier som f.eks. creme eller make-up.

Misfarvningerne kan fjernes ved at vaske smykket i lunkent vand med en blød tandbørste eller en svamp og lidt neutral opvaskemiddel. Er smykket herefter stadig misfarvet, kan man dyppe det i flydende sølvrens (kan købes i velassorterede supermarkeder) i 5 sek, hvorefter smykket skylles i vand og tørres/pudses med en tør, blød klud.

Dette vil med sikkerhed fjerne misfarvningerne, som herefter ikke vil fremkomme igen.

Hvor langt tid går der fra du har bestilt, til du modtager smykket?

Det tager 1-2 hverdage med DAO. Husk, at pakken leveres direkte i din postkasse. Vi leverer 365 dage om året.

Hvordan finder jeg min størrelse?

Gå til vores størrelsesguide her

Hvad gør jeg hvis en vare er udsolgt?

Hos Garber.dk har vi et begrænset lager af smykker, dog kommer alle smykker tilbage på et tidspunkt, hvis de er udsolgt, så du skal blot væbne dig med lidt tålmodighed. Skriv dig op på vores venteliste ved at trykke på knappen ''Udsolgt - Tryk her'' under det udsolgte produkt, så får du besked, så snart smykket er tilbage på lager.

Hvor langt tid efter købet kan jeg bytte mit smykke?

Du har 30 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan bytte smykket 30 dage efter, du har modtaget det. Din returnering starter her: Gå til guide

Hvor får Garber lavet sine smykker?

Alle smykker hos Garber er produceret i den bedste kvalitet hos juvelfatter Ruben Svart. Smykkerne fremstilles i hånden af juvelfatter Ruben Svart i København, Danmark. Du kan derfor altid stole på, at smykker fra Garber er 100 procent ægte.

I har ikke min ringstørrelse, hvad gør jeg?

Hos Garber.dk har du mulighed for at få specialfremstillet en ring i præcis den størrelse, du ønsker. Vores ringstørrelser er baseret på det, som sælger bedst. Det betyder selvfølgelig ikke, at det er unormalt, at du skal bruge en større eller mindre størrelse. Vi er alle forskellige, og selvfølgelig skal alle have muligheden for at få et smykke fra Garber.dk

Specialfremstilling finder du her

Hvordan bliver mine smykker leveret?

Garber sender dine smykker med DAO, og forsendelsen tager 1-2 dage. Desuden kan vi prale med at vi leverer 365 dage om året - selv juleaften.

Hos Garber er det en af vores kerneværdier at gøre leveringen så nem for kunden som muligt, derfor bliver vores smykker leveret direkte i din postkasse, så du ikke er tvunget til at være hjemme på leveringstidspunktet.

Send besked

Estimeret svartid: 24 timer