Holdet bag

 

Garber-teamet er en unik familie, - bogstaveligt talt. 

Victoria Garber, bror og ven stiftede Garber i August 2016. Sidenhen er der kommet flere smykkeinteresserede kolleger med om bord, som alle er med til at gøre Garber til det, det er i dag. Vi er et hold af passionerede mennesker, som hver dag arbejder hårdt for at levere de bedste smykker til dig. 

 

Designer Victoria Garber 

Victoria Garber har altid været fascineret af mode, design og stil. Derfor var det naturligt, da hun i 2012 startede en YouTube om netop dette. Fascinationen stoppede aldrig men blev i stedet til en faglig dybdegående forståelse af design. Derfor besluttede hun at udfordre fascinationen og prøve at designe smykker. Cirkel-kollektionen blev lanceret i oktober 2016, og var den første smykkekollektion, Victoria Garber selv havde designet. Victoria er Garbers designer, og hun har udtænkt alle de smykker, du kender fra Garber.

Hun kunne dog ikke klare det alene! I dag er Garber meget mere end Victorias smukke designs. Alle hos Garber, lige fra kundeservice til markedsføringsteamet, arbejder hver dag hårdt for at kunne tilbyde de ekstravagante smykker, du kender!