Historien

 

Garber er en fortælling om et smykkebrand, som blev til af en enkel årsag: kærlighed til smykker. 

Designer, Victoria Garber elsker smykker ubeskriveligt højt, og hun har altid drømt om at designe selv. Hun vidste bare ikke hvem, hun skulle gå til, som havde den samme ekstreme kærlighed til smykker og design. Det var en velovervejet beslutning, da hun fandt Guldsmed Ruben Svart, som havde den helt samme passion for smykker. De begyndte derfor at udtænke og designe smykker sammen; - der gik langt tid før begge var tilfredse, da de var ekstremt bevidste om kvalitet og design.

I oktober 2016 udkom den første Garber kollektion nogensinde. Her er der tale om Cirkel-kollektionen, som først udkom i sølv og efterfølgende i forgyldt sølv. Her fra udsprang klassikerne som oval-ringen og cirkel-halskæden.  

Garbers historie er unik, da den udspringer af noget så simpelt som ren og skær kærlighed til smykker. Vi vil aldrig glemme de dyder, som var tanken helt fra Garbers spæde start, - nemlig at levere den bedste service og ikke mindst smykker i den bedste kvalitet. 

Garbers historie er langt fra færdigskrevet, og vi glæder os til sammen med jer at skrive endnu flere kapitler i historien om Garber.